Barang bayi lelaki

Saya ada barang bayi lelaki. Kain baju mostly. Saya nak beri pada sesiapa yang memang memerlukan. Yang betul2 xmampu nak beli barang2 bayi - amek la kat Saya. Xbanyak tapi adala. Saya kalau bole datang amek kat umah saja sebab Saya xbole nak kua poskan ke apa. Kalau minat bole text Saya. Kawasan Hulu Langat Batu 14, Selangor. My number 0136664651 #bantusharing

2 Balas

πš”πšŠπš•πšŠπšž πšπšŽπš”πšŠπš 𝚜𝚊𝚒𝚊 πš—πšŠπš” πšŠπš–πš‹πš’πš• πšœπšŽπš‹πšŠπš‹ 𝚜𝚊𝚒𝚊 πš“πšŠπšžπš‘ πšœπšŠπš—πšπšŠπš πš”πšŠπš πšœπšŠπš›πšŠπš πšŠπš” πšœπš’πšœ..☺

Moga dimurahkan rezki sis.Aamiin🀲