Lewat period

Hi.. Saya ada baby 10months sekarang.. Tp skrg ni saya dh lewat period 9hari.. Masa mula2 tu sakit pinggang sakit mcm nak sengugut tp tk period.. Bila check hari ketiga negative.. Ni dh 9 hari.. Sepatutnya hari keberapa yea bagus utk check upt? Kdg tu risau mulut org mengata mcm2 andai kata betul pregnant sbb anak baru 10bln..

3 Balas

sama kak, saya anak nk masuk 11 bulan, period lewat 10 hari.. buat test upt negative.. saya cukup kn 2 minggu baru positive huhu

saya haritu lewat seminggu kalut sangat. terus pegi klinik. nasib negatif 😩 esoknya trs period haha

abaikan mulut org yang mengata. andai rezeki. alhamdulillah 🤲