Test positif bertukar negetif Seminggu sebelum haid sy test+ve,lagi 2 hari haid test jadik-ve knp ye

Saya 6 bulan lepas,sy pernah gugur anak pertama waktu kandungan 12 minggu..jadik sy excited asyik2 buat urine test walaupun belum lewat haid, seminggu sebelum haid sy test result ade 2 line tak terang sgt tapi jelas..ni lagi 2 hari nk dtg bulan sy test lagi tapi result -ve..ada tak yg ade pengalaman macam saya,baru nk happy tiba2 rasa kecewa pulak. #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

Saya pernah mcm ni. Test 4 upt +ve. Test dekat klinik pun +ve. Masatu baru lewat period 2 hari jadi doc suruh tggu lg seminggu baru scan. Tak sempat tggu seminggu darah keluar. Doc ckp tu chemical pregnancy.

Saya ada baca di group fb ada orang kata kalau dah nampak double line lepas tu period pula, maksudnya mmg dah hamil tapi penempelan tak menjadi.. so dia akan keluar melalui darah period.