Bukaan 1cm

Saya 39w5d momies.semalam ada bleed sikit and lergi hospital bukaan baru 1cm n doctor suruh balik.and pagi ni keluar mucus plug ni and regular contraction whole night sampai lagi ni masih contraction.perlu ke saya ke hospital semula mommies? Sbb doctor pesan if pecah ketuban atau baby kurang kick baru dtg semula. Kompius saya. #firsttimemom

Bukaan 1cm
3 Balas

Pergi je balik hospital. Saya pun cmtu, mula2 g hospital sbb blood show, cek baru 1cm, so balik rumah dulu. Esoknya regular contraction, saya pergi balik hospital, cek baru 2cm tp dorg bagi warded. Esoknya lagi saya slmt bersalin dah.

Saya rasa perlu pergi lagi. Mak sy dulu cmtula suruh balik. So balik la. Pstu da sakit2, dtg semula. Sbb memg nk beranak dah. Walaupun tak pecah ketuban lg Hmmm

baik pergi balik