Sakit Bahagian Bawah

Saya 36w5d dah. Kerap sakit bahagian faraj. Bukan sakit pun lah tapi lebih kepada ngilu/geli/terasa. Buat saya sangat tak selesa susah berjalan susah bergerak dan semua lah. Normal ke ibu2? Tiada pendarahan. Tulang belakang sakit, tulang punggung sakit. Perut pun sakit. Patut ke saya ke hospital. Sebab nak menunggu hospital tu mahu 12 jam (HTA) 😭 #firstmom #ingintahu

1 Balas

Cuba kerap buat senaman kegel. Kandungan Menghampiri usia matang. Better ke PAC HTA untuk pemeriksaan. Perut sakit berpanjangan ke kerap dlm masa sekata minit per minit?