Ada tak sesiapa pernah naik bintik2 merah yg gatal dekat badan?

Saya 34 weeks sekarang ni, naik bintik2 merah dekat kaki, tangan dan perut sikit. Susah nak tidur sebab gatal2 sgt. Boleh suggest tak nak pakai cream/lotion apa? Sabun apa juga?

3 Balas

𝚜𝚒 πšœπšŽπšπš’πšŠπš™ πš”πšŠπš•πš’ πš™πš›πšŽπšπš—πšŠπš—πš πš–πšŒπš– πš—πš’.. πšœπš”πš πšπš—πšπš‘ πš™πš›πšŽπš πšŠπš—πš” πš”πšŽ 𝟹 πš™πšžπš— πšœπšŠπš–πšŠ.. πšπšŠπšπšŠπš• 𝚜𝚊𝚝𝚞 πš‹πšŠπšπšŠπš—.. πš™πšŠπš”πšŠπš’ πš•πš˜πšπš’πš˜πš— πš™πšŠπš•πš–πšŽπš›πšœ 𝚝𝚞 πš“πšŽ πšžπš—πšπš” πš”πšžπš›πšπš”πšŠπš— πšπšŠπšπšŠπš•.. πšœπšŠπš‹πšžπš— πš™πšŠπš”πšŠπš’ πšœπšŠπš‹πšžπš— πš‹πšŠπšπšŠπš— πš‹πšŠπš‹πš’.. πšπšŠπš™πš’ πšπš” πš‘πš’πš•πšŠπš—πš 𝚒𝚎.. πš•πšŽπš™πšŠπšœ πš‹πšŽπš›πšœπšŠπš•πš’πš— πš‹πšŠπš›πšž πš™πšŽπš›πš•πšŠπš‘πšŠπš—πŸΈ πš‘πš’πš•πšŠπš—πš πšπšŠπšπšŠπš•πŸΈ πš—πš’

11mo ago

lama tu sampai lepas bersalin baru hilang

Sy pun jadi gatal. Dr diagnosed puppp. Gatal gilaaaa. Sy smpai admit sbb xtahan sgt gatal dia

11mo ago

Alhamdullilah dah okay. Kalau peluh atau kering je gatal sikit. Tp dh xde puppp mcm dulu dh

apa2 refer doktor

11mo ago

dah pergi jumpa dr, dr bagi loratadine dgn calamine, tapi saya mcm x sesuai lah calamine