Mimpi pregnant

Saya 3 kli mimpi pregnant kembar .pstu mse pergi honeymoon , suami tgok perut sy makin kedepan . Mak saya pon tgur , pregnant ke? Saya buat test pregnant . alhamdullillah dua Line...skrg sy 5 minggu .nurse ckp bukk mse 8 minggu.. ada x penglmn mcm saya dari mimpi dh bg Hint?? Share ❤️♥️ #mimpi pregnant

2 Balas

samaaa tapi sy mimpi sekali je.. mimpi pregnant kembar.. esoknya terus test upt, doubleline.. Semoga awk dan kandungan sihat