Mimpi pregnant

Saya 3 kli mimpi pregnant kembar .pstu mse pergi honeymoon , suami tgok perut sy makin kedepan . Mak saya pon tgur , pregnant ke? Saya buat test pregnant . alhamdullillah dua Line...skrg sy 5 minggu .nurse ckp bukk mse 8 minggu.. ada x penglmn mcm saya dari mimpi dh bg Hint?? Share ❤️♥️ #mimpi pregnant

2 Balas

Saya bru gugur bulan 7 hri tu, balik kg minggu lepas, mak tegur ada isi ke, adik pun tanya, sya ckp tak la, tggu lepas 6 bulan sbb saya second gugur bulan 7 tu. So sebulan saya pantang n trus aktif zumba, bulan ni pergi zumba blik demam, sbb selalu balik zumba makan abc, so kata dlm hati hmm tak leh makn abc lepas zumba. Dalam group zumba dorg perasan asl zumba lepas makan abc demam, terus kwn2 kata bt upt la, saya kata saya nk period kot tu demam, tapi tdi tak tahan sbb minggu lepas nk tido je nk muntah nk tido je nk muntah, tapi muntah angin jee. sampai nangis2 kat hsbnd sblum tido, ckp saya tak takut kalau sya mngndung, tapi saya takut ap yang jdi sebelum ni, selalu mcm tu n tertido, smlm tertido, mimpi bt upt kat kg and tunjuk dkat mak n tdi ptg beli trus test, tngk nk terang dah line dia, trus nangis kat hsbnd, hsbnd dia mmg jenis hppy kalau sya prgnant, trus peluk saya, tak pa dia cakp dia kata insyallah tak ad ap. Semoga baik baik sjaa. Insyallah

samaaa tapi sy mimpi sekali je.. mimpi pregnant kembar.. esoknya terus test upt, doubleline.. Semoga awk dan kandungan sihat