Due 13/7 kita geng

Sape sini due nk dekat tapi xde tanda. Sye xde 37Week5day xde tanda apa2 cuma sakit bahagian ari2 je mybe bnyak berjln sbb sy bkrja kdai mkn kutip pinggan ambik oder.Ikutkn dh x larat tapi dokTer kata lagi nk dekat2 kne kerap berjalan supaya mudah bersalin n bukaan cepat terbuka. Hehe hopefully cepat2 la beranak x sabar nk tgok babY,bau baby.. Walaupun perasaan takut gementar,smua ada..

10 Balas

sya pn 37weeks jga pun blum ada tanda cuma sakit d bhagian ari2 n bby slalu mngeras , kerja kta sma sis krja kdai makan..😁