Due bersalin 29/1/23

Sape sama due dan apa preparation yg korang dah buat? 😁 #firstmom

11 Balas

same la 29/1 tapi belum ade tanda2 lg ... sakit tu ade tp esok gtuh hilang dah skit .. skg masuk 38w sakit tapak kaki smpai lutut pingang tangan ya allah lain2 pembawa anak lelaki ne 🥺 sy hari2 bgun awal pagi buat keje smpai xde masa nk tdo .. skit kat bawa kerap tp masi juga xde tanda doa kan sy smoga selamat brsalin dan baby sihat🤲🏻

1y ago

Saya due kita. Doa kan urusan kita dipermudahkan

🥰 hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma

saya due 30/1..smlm rasa sakit perut sngt2 ingatkan nak bersalin dah tpi mujo kjap je sakit..saya baring mengiring xlama tu hilang rasa sakit🥺

1y ago

amin×3

sama la . tapi saya dah ada bukaan 2cm dari 36 minggu lagi sampai sekarang . doakan sayaaaa bersalin sebelum due yaa ❤️

saya hari nie Dr kmrin sakit" blkng perut x henti" buang air kecil smga kta smua d prmudahkn prsalinanya

Sama mcm saya. Tp sy anak ke3. Beli yg penting2 je. Sbb baby cpt besar

1y ago

Smoga dipermudahkn sis🥹

sy 19/01 tpi masih belum ada tanda2 bersalin lagi😅

1y ago

insyallah🤲🏻

tunggu hari je😊harap bby keluar sblm due..

1y ago

Tahu tahu kita anak chinese new year

Saya! Haha. Beli barang baby je la. Doa ontime

1y ago

Semoga dipermudahkn utk kita sis♥️

menunggu tanda nk bersalin

1y ago

Sama sis🥹