mengigau

sape pernah kena..baby tgh tdo dia mjerit.mgigau kot.ke biasa?

3 Balas

Biasa je kot, Ada la tu mimpi ke apa tu. Pernah babysit anak sedara, dia tido tapi kita ni duk perati muka dia mcm sedih sgt, tiba2 menangis dlm tgh tido tu. sedih plk kita yg nengok. Tepuk2 sikit tenang kan dia. Continue tido balik.

ank sy 7bln ni makin kerap mgigau..ambk masa 30minit utk tenangkn dia..menagis meracau2 xkisah tdo siang or mlm..knp ye?

Sma la sist..baby sy tba2 nngis..tpi bkan nngis btul2..bila kena sentuh bru diam