Tetek Baby Boy 21 Days Bengkak

Sape pernah alami tetek baby bengkak? Xpernah picit. Tadi baru perasan bengkak sebelah. Bila tekan kuar cecair seperti warna nanah/susu. Kenape ye? Ape nak buat?

34 Balas

sis jangan picit lagi tetek baby tu...bawak pergi jumpa doktor terus. bahaya kalau biarkan lama-lama

bawak jumpa doktor sis..jangan dipicit lagi tetek si kecik tu nanti kena jangkitan kuman pulak

Bawa jumpa doc n jgn picit. Baby maybe tgh sakit. Ada kemungkinan x org lain picit?

Ank sy pn cmtu..da la boy..mmg rsau..tp alhmdulillah pas 2 3 ari dia kecut sdri...

sis bby bengkak susu tu cmne? dh ok ke? bby sy pn ade bengkak jgk.. bru prasan

Anak sy ada juga mcm bengkak susu. Tp sy biar je, lama2 susut sendiri.

spatutnya tak boleh picit... takut jangkitan kuman kat situ.

haah..mmg kena picit kluarkan air kt puting tu

jngn picit ,biarkan je nnti dia hilang sendiri

norma...kalau rsa was...bleh bwk klinik tya