Bleeding mase pregnant

Sape kt cnie ada pengalaman pregnant and then dia sllu berdarah mse pregnant. Pergi check kt doc, doc ckp xde ppe..

3 Balas

sy bleeding lebih kurang sebulan mcm tu la… p check 3x swasta n kerajaan… tp doc ckp baby ok smua.. xda bukaan. doc ckp darah sbb luka n bukan dr baby…

Sya rajin.. mula2 7minggu.. lpas tu 9minggu.. ni 14minggu pulak.. tpi bby oky.. aktif gerak je.. dr on ubat kuat rahim untuk saya untuk 2minggu...

2y ago

Ek.. doc x cont pun ubat utk sy.. rse patut ke g klinik lain?

kalau bleeding coklat, non stop, Tu dah tanda gugur. banyakkan rehat, bedrest je dulu. jgn buat kerja.

2y ago

Tp dh refer doc 2 kali, doc ckp bukaan xde.. dinding rahim ok.. doc pun xtahu punca ape myb sbb sy pent je doc ckp tu.. and then sisa haid dulu x hbs kelur..