Threatened miscarriage 9week

Sape kat sini pernah bleeding awal kehamilan, Pastu baby dapat survive sampai lahir ? Bleh x share mcm mane korang jage dr segi rehat, dn pemakanan... Sye baru keluar wad sbb bleeding kandungan 9w... Tapi xde sakit ape2... Cume bleeding... Penuh tisu jgk... Darah tu dlm mase 2jam je die keluar... Pastu xde dh... Ad stitik due mcm hujung2 period tu je.... Dokter ade scan baby, alhamdulillah baby okey2 je... Kantung pn cantik lagi... Cek kut bawah pn okey... Xde jalan terbuka... #firstmom #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing #firstbaby

14 Balas

saya bleeding mula mgamdung ..bila msuk 2 bln bru ok itu ambik vitamin..last sy lahir ank pramatang 32 mggu skg nk msuk 1 thin alhamdulilah sht n aktif jgk lasak

10mo ago

sye bleeding 9w... takut gile rasa... terketar2 badan... tp alhamdulillah... sikit ja... x banyak... baby pn sihat... malam tu bleedding, malam tu jgk die stop.... Satu malam je rehat dkat wad

Sy pn threatened miscarriage n baby xsurvive. Keluar sndiri kantung tu, masa tu masuk 11wk+

10mo ago

Ya Allah... 🥺

bed rest. bangun hanya utk mkn, mandi & solat. makan ubat kuat rahim

xde pengalaman