Assalamualaikum semua

Sapa pernah ectopic pregnancy? Boleh bagi sy kata2 semangat x? 7y sy ttc..sy da oprate 7/10 buang tiub kanan.. Doakn sy kuat ,berpantang jauh dari keluarga,hnya berteman suami je ..#firstbaby

1 Balas

Insya Allah.. Mg sis dikurniakan dgn kehamilan lain ya nnt.. Mg dipermudahkan urusan.. Doakan sy n baby slmat sampai mlahirkan.. 8thun lbh n first baby jg..

11mo ago

Best nye ..moga diberikan kesihatan yang baik dan dipermudahkan segala urusan awak nty🌹