Moltofer

Sapa kt sini amik maltofer ( ubat tmbh darah) lepas tu folic asid amik lg tak? .. Sbbb dlm tu dah ada folic asid kn.. #mamabuntu #firstbaby #baby2020 #babyjuly

1 Balas

Kalau u makan obimin or maltofer or iberet, da x perlu folic acid sbb dlm tu da lengkap. Just ambil sebiji sehari da cukup

4y ago

Maltofer tu perlu kunyah kan? Sebb beli kat farmasi..nurse kk yang suruh.. Sebab makan zinchofer kepala pusing, nurse suruh beli kat farmasi jek ubat sendiri