delima ingin tahu

sapa kat sini 13 mingu dh mula rasa bb tndg² ?? bisa ibu yg dh penah megandg lebih dri skli dh blh rasa sbb, ruang dh penah ada ruang d rahim sblm ni... saya dh nak msuk 15 mngu, sblm ni dg mula rasa bb tndang2 tpi xkerp sngt la, tpi sehari 2ni mcm xde la, normal ke ? jadi risau lak sbb anak no. 3 menigal dlm kndugan tpi xada rasa apa² tnda pon. saya jadi fobia lak.. .#bantusharing

1 Balas

kadang puan penat or busy tak perasan kot .. kalau risau baik pergi scan .

4y ago

bisanya tndgan dia blh wat saya sndri trkejut... tpi skrng ni mcm xdr rasa pape. tq ye pndgan nya. tu la rasa mcm nak kne pgi scan gak la..