Sakit Selepas Bersama

Sapa ada pengalaman selepas bersama mesti sakit mcm segugut,rasa mcm nak besalin pun ada tp tak besalin pun..lepas 35 weeks jadi mcm tu..sebelum ni ok jer, skrg dah 37 weeks kdg risau jgk tkut tanda2 nak besalin.. Anak nak masuk 3 dah sebelum ni xsakit mcm tu pun..dan anak sebelum ni dua2 kena induced jadi xdak pengalaman sakit normal..

2 Balas

Maaf tanya, campur dgn suami tu, suami buang dlm ke? Sbb sperma suami tu natural induced sis.. Boleh percepatkan proses bersalin.. Sbb tu doktor sarankan utk having sex kerap & buang dlm bila last2 trimester ni.. Supaya senang nak bersalin ☺️

Upp