Siapa Ada Pengalaman Bersalin di H.Sg.Buloh

sapa ada pengalaman bersalin di hospitl sg.buloh... Layanan mcm mna? Pengalaman macam mana? Bayaran Berapa? Ada Bilik Yang suami Boleh stay lama sikit ka?

1 Balas

Belum ada pengalaman, tp mmg plan nak bersalin sana.. Sbb dkt dgn rumah.. Byk dgr bad review, selalu tak cukup katil.. Bila sakit contraction duduk dkt kerusi je.. Tp dlm labor room kalau bersalin normal husband boleh masuk.. Rate harga cuba refer dkt website hosp.