Persediaan barang baby

Sangkut lak gdm lps minum air gula kali ke 2.. pastu results bsp pagi tak okay...waktu lain okay... Doc on ubat Metformin... Makanya kena la serah diri branak 38w.. now dah 29w... So kita turunkan la box khazanah baju abang2nya dulu... Nak pilih2 & cuci... Tgk2 kot2 ada yg nk tambah2 sikit...

Persediaan barang baby
3 Balas

maaf nk tanya sebab saya first time. kalau ada gdm tp bacaan bsp okay, kena serah diri jugak kan? cuma kena pergi masa 40 minggu instead of 38 minggu?

7mo ago

selalu yg ada GDM x boleh overdue... bila dah cukup 40w xde tanda2 nk bersalin mmg kena serah diri... GDM yg kena serah diri 38w ni slalunya yg dah on ubat or insulin...

Samalah sangkut gdm minum air gula kali ke2.. Esok kena buat bsp.. Doa2 result okay.. 🥺 Kalau x, memang kena serah diri lah jawabnya..

7mo ago

Semoga semuanya baik2 aje ye sis...

Semoga mudah dan lancar urusan sis n baby..

7mo ago

thank you 🥰