Salm nk tye. Pkai bengkung tak pkai myk pns

Salm nk tye. Sy bersalin czer. Nak.kmpiskan perut kalau pakai bengkung je tak sapu minyak panas menjdi tk utk kempiskan prut? tak pkai myk pns sbb berkali2 nak bsuh btol susu baby risau je myk pns terlekat bau ##bantusharing #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #firstbaby

5 Balas

dr pnglaman ketka sy bkerjA sbg cl, kalo czer, nk pakai bengkung .. better, awk try sapu cmpuran kapur+limau nipis .. awk just sapu kan cmpran tu atas dr tmpt czer .. then, lekap kn tisu dapur tu.. baru pakai bengkung .. but, kena consisten .. ni apa yg sy buat pd cust czer sy dl.

2y ago

ohh, utk kempiskan perut ye sis??

Kenapa puan sapu minyak panas.T kena tempat luka.Buh minyak gamat selalunya di tempat luka.Nak kempiskan perut sapu losyen untuk kempiskan perut jenis yang tak panas..

bengkung Bantu untuk kawal portion makan je slalunya sis. and support badan. kalau nk kempiskan perut Tu mmg take time.

Boleh. Tak sesuai letak minyak panas lagipun kan sis czer.

Boleh search “losyen diang” kat shopee sis