Kuih ape yang boleh dimakan masa berpantang?

Salam,sye harini dh Hari ke 25 berpantang Dan saya czer..boleh tahu x kuih ape yg boleh dimakan masa berpantang ni Dan betul ke masa berpantang xbole mkan roti? Bukan ape tekak ni dh xbole terima dh mkan bnda yg sama aje .. ##bantusharing ##ingintahu ##firstbaby ##pleasehelp

2 Balas

Wslm, saya czer jugak tp mknn saya tk pantang. Kuih pun mcm mcm jenis saya makan, roti pun makan. Saya ikut logik makanan tu elok je dimakan waktu lain, kenapa waktu pantang je tetiba tak elok dgn alasan bentan lah rengat lah apa semua.

2y ago

tula ..tpi ble brpantang dgn org Tua ni roti katenya xbole dmakan Dan mcm2 lgi yg xbole dmakan...dgn alasan akan bentan tu yg sye tkut..

Saya czer & tak pantang makanan pon. Keluar je hospital dah bedal cheesekut tu. Luka pon alhamdulillah elok je

2y ago

lme ye sis...😣ok sis tq ats penerangan