Baby kurang berat

Salam.sy nk tnya ada x dlm ni sama mcm sy 35w berat baby 1.8kg shj..apa patut sy buat#firstbaby #pleasehelp

4 Balas

Cuba check semula diet awak. Amalkan diet yg sihat. Pastikan cukup nutrisi. Ambil protein, karbohidrat dan zat² lain yg mencukupi. Insya Allah, ada lg masa utk naikkan berat baby tu.

Cuba minum susu extra dan tambah protein jugak lagi. In shaa Allah berat baby boleh naik sikit

samelah dah 39w da 3kg skg😭.. tetiba fikir boleh x aq meneran nnti.. sy baby first..

takpa awak, baby makin mbesar, berat akan naik mdadak, saya hari tuh mcm tuh ,