Naikkan bacaan AFI

Salam..sy nak tny betul ke bacaan AFI boleh increased dgn mnm air tembikai, air kelapa dsb? AFI sy 8.9 dan kena refer GH lg seminggu..risau pulak sb nak kena warded kalau makin bkurangan. Harap semuanya ok..sy belum bsedia nak bersalin sb baru 32 mgu 3hr

2 Balas

Saya pun ada baca katanya makan tembikai . Tapi saya tak tahu jadi ke tak sebab saya tak pernah try . Tapi orang yang tulis tu katanya cousin dia buat jadi

makan tembikai sis.. doktor pernah bgitaw tembikai bagus utk tmbah air ketuban