bengkak kaki dan sakit

salam..sy mgndung 24 mgu 5 hari..kaki bgkak pnca kasut da ketat..lepas tu belarutan sakit dan bengkak..dah tnya dktor kk die ckp sapu ubat biasa je..tapi tak tau ubat apa yg sesuai..nk jalan pon sakit..ada apa2 petua atau ubat ale yang sesuai..

2 Balas

ms pregnant baby sulung sy guna myak serai..anak 2nd urut betis guna myak yuyi..preg no 3 ni Dr xbg guna myak panas. suami sy urut guna myak bio oil.

jom join group whatsapp due bulan 10 https://chat.whatsapp.com/Idl3HkTnTc2ExtuQbTvx3q