ingin tahu

Salam..sy hamil 35 weeks dah..tpi mari sakit halus2 dah..sy pn xthu knp jdi mcm tu..air kencing pn dah warna keruh..sy x ada pengalaman..sakit belah kiri..kjp sakit kjap x sakit.tq #anakpertama

3 Balas

Kot sakit kencing kotor tak sis..sbb saya dulu cam tu la..sakit perut sebelah je..masa tu 30+ weeks dah..mula2 sakit sikit2..lama2 makin kuat sakit2..last2 saya pi kecemasan..doktor tahan dlm wad..n bg ubt utk penyakit tu..

4y ago

Pergi chek la kat hospital..takut melarat je nanti

Same la due date awak gan saya 😅 saya kalo tido mesti tak boleh nak mengiring kiri atau kanan. Sakit tu ya Allah. Malam2 mesti sakit pinggang la lepas tu perut dh asyik nk mengeras je lately ni

4y ago

Sy blh tido beloh kiri je..lau beloh kanan xblh...prut jdi keras...

Maaf lari dari ap yg sis tanya kan. Due date sis bila yea? Syg pun lebey kurang sis. 35minggu. Due date 17/6