Daftar Kelahiran Perlu Booking Or Tak?

Salam/Selamat Sejahtera. Saya nak tanya. Sekarang utk daftar kelahiran perlu booking lagi tak? My little chief selamat dilahirkan tadi (26/11/21).. try bukak MyJanjiTemu dan terbaca notis makluman. Katanya dah boleh walk-in utk negeri fasa 3&4.. kiranya mcm mana ye?#firstbaby

Daftar Kelahiran Perlu Booking Or Tak?
2 Balas

Wasalam, wah sama birthdate la baby kita. Saya pun check JPN tengok kata boleh walk-in je. Tapi apa-apa hal saya cuba call JPN dulu utk confirmkan. Takut datang nnt sia-sia pulak

2y ago

huhu.. allhamdullilah.. tahniah jugak utk puan dan sekeluarga.. itulah tunggu abes this weekend call JPN..

better call dulu utk kepastian

2y ago

yup. untuk kepastian.. tq puan..