Bebas pampers

Salam,selamat petang semua ibu2..mcm mane utk ibu2 bkerjaya utk memastikan ank2 bebas pampers..anak saya sudah 3 tahun lebih tapi masih menggunakan pampers dan masih tidak dpt fasih utk beritahu samada kencing or buang air besar..ada tips boleh kongsi tak..sy nak anak sy bebas pampers..tapi masih tidak berdaya..jom share tips semua..

1 Balas

Mcm anak sy, sy ajar waktu cuti sabtu ahad. sy bawa ke toilet setiap 30 minit sekali tanpa miss.. Tak tanya pun nk kencing ke tak.. bawa je.. agk penat, tp bebaloi. 3y 2m dah tk pakai pampers..

4y ago

aah, dy pndai ckp x