Salam..selamat pagi...

Salam,selamat pagi ibu2 semua...apa khbar hari ini sihat ke..? Saya sihat hari ni,dah dekat klinik ni check tekanan darah...hari ini pandai cantik pulak BP saya...🤣🤣😀 kejap lagi nak jumpa pegawai makanan...

1 Balas

hihi alhamdulillah. saya pun baru lepas check up hari ni dan dapat result air gula haritu. alhamdulillah semua okay. cuma berat turun 2 kg dah dari sebelum pregnant. padahal tak ada muntah2 pun. cuma tak selera makan 😅

5mo ago

ye lah kak...alhamdulillah..ini dah msuk 15minggu 2 hari dah kak...