salam..saya nak tanya..mcmana nak hilangkan keputihan yg kadang2 kalanya gatal..n mcmana nk atasi perut yg sentiasa kembung?

1 Balas

Kerap tukar seluar dlm kalau tak pakai pantiliner. Kalau pakai pantiliner, kerap tukar pantiliner. Nampak ja pantiliner ada tompok kuning. Cabut cuci buang. Seluar dlm seeloknya hand wash. Jgn pakai softener/wangian pakaian pada seluar dlm. Lpstu jgn gna pencuci miss v kerap. Cukup sekadar cuci pakai air biasa. Kalau rsa keputihan teruk sangat. Try cuci pakai air suam. Klu saya, saya pakai air suam yg agak panas tapi kulit masih boleh tahan.