minta pendapat

Salam..saya hamil.anak ketiga mintak pendapat ibu2 yg pernah makan d'aura softgel ni..ok x?sb x prnah makan sebelum ni..hrap ibu2 blh kongsi pengalaman makan d'aura dan keberkesanannya..terima kasih..

minta pendapat
28 Balas

Sy pernah mkn sebotol tp xtau la eh mcm xde effect je. Kot sy salah ke xtau la. Haha

haaa kwn sy sarankan makan ni dia kate okay . tp depends ats org kot . sy xcbe lgi 😁

sy ekot kata dr emilda..mkn je ubat klinik bagi..tak pyh nk try itu ini..

Supplement bila boleh start makan ye? Kalau dah 30 week boleh start makan tak?

Saya masa mengandung ank no 3 ngan 4 mkn vco camni ok je...tak ada masalah

Time pregnant jangan lah berani sangat nak ambik supplement itu ini.

Sy amalkan ni sis, alhamdullilah ank kuning rendah, hb cantik..

Alhamdulillah.. ok

5y ago

start brpe week bru mkn tu ?