Baby kick for first time mom

Salam, Saya first time mom, macam mana ya sebenarnya baby kick tu, saya dah 20w, curious sangat nk tau rasa mcm mana, saya tengok video macam obvious je baby kick tu, saya dah cuba bertenang tapi tak sure saya yg tak rasa baby kick or dh rasa sebenarnya cuma saya taktau... haih #firstmom

6 Balas

saya pun first time mom , dah 22 weeks baby aktif sngt skrg🥺masa 20 weeks dia tk rasa sngt mayb kena tunggu sikit