baby 3 bulan tak bangun mlm minum susu

salam..sape ibu yang ade pengalaman baby 3 bulan 15 hari tak bangun menyusu..anak sy minum formula milk..due hari ni sy perhati anak tak bangun mlm..last minum pukul 9 mlm dlm 4 oz..bangun tido mintak susu dlm pukul 5 pagi plak ..perlu ke sy gerak bangun menyusu #firstbaby #firstmom #pleasehelp

8 Balas

Anak saya 3 bulan bangun sekali je itupun dah dekat subuh. Selalunya last susu pukul 10-11malam. Then tidur sampai subuh. Anak saya minum 5oz sekali feeding. Saya tak kejut sbb normal baby umur mcm ni malam tidur lebib lama. Kalau lapar dia mesti akan bangun.