berat badan baby susut...

Salam,salam sejahtera semua...kongsi sikit permakanan bby...nak tambah berat berat bby... #baby9bulan #TqKongsi 😊😊

2 Balas

wslm, saya bagi tatura cream cheese dgn pasta. buat mcm mac and cheese. tapi kena lepas all alergen dulu. lepastu buat finger food mcm homemade nugget cincang ayam letak tepung/telur dan bread crumbs. saya perasan babies mmg suka yg towards yg goreng2 ni.

Baby nk susu badan tapi dh kurang...mkn banyak minum banyak pun susu bdn dh kurqng..bagi susu tepung dia kurang jgk😕