Tiada Alahan Time Pregnant

Salam,nk tanya..sy prggy 10 weeks,,xde alahan ..normalkah ye, ad yg Sy dgr..mne yg Pregnant x ada alahan ni ..baby dalam tu Boy😅 betulkah ?? #ingintahu #firstbaby

4 Balas

normal je sbb mmg ada yang tak ada alahan semasa pregnant. sy alahan teruk smpai 4 bulan. baby boy.. so bukan fakta la kalau cakap pregnant takde alahan tu anak boy 😁

sy dh pregnant 3 kali. alah xde, muntah takde .. tanda takde, taw2 pregnant 😅 lagi suka ada alah, mcm nampak pregnant sikit 🤣🤣

2y ago

Alhamdulillah xde alah ...sakit2 pinggang biasa tu adlh kn..

sy pom dua kali mngandung,xde alahan pom..tp yg first girl,yg ni xtau lg..hihi

Normal . Saya pun alhamdulillah tkde alahan spanjang preggy ni 🥰

2y ago

☺️☺️ Alhamdulillah semoga momy and bby sentiasa sihat slalu 🥰