Sakit lutut lepas bersalin

Salam,nak tnya knpe eh lps brsalin normal sakit lutut?saya da hbs pantang pn lutut masih sakit tkbole lipat,nk ddk bawah pn tkbole kne ddk ats kerusi je, ke mmg normal lps brsalin akn ade rse sakit tuu..sape tahu mcmne nk hilngkn sakit tu.. nnt nak g beraye rumah org pn tkbole ddk bawah😭

4 Balas

samala sis , nk solat atau bangun tu sakit lutut hmm padahal masa prgnant lg berat badannya 🥲 sy igt sbb czer tu yg jadi sakit lutut