selamat tinggal anak syurga umi

salam.mommie salamt tinggal semua . anak sy meninggal semasa kandungan 37 minggu 2 hari ..terima kasih mommies semua yg byk bg tips n pandangan semasa proces mengamdumg #1st baby #37minggu #puterisyurgaumi

143 Balas

إِنَّا للهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون َ‎ . بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَـلَمِين۞ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم۞ مَـلِكِ يَوْمِ ٱلدِّين۞إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ۞ ٱهْدِنَا ٱلصِّرَطَ ٱلْمُسْتَقِيمَ۞صِرَطَ ٱلَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ۞ غَيْرِ ٱلْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ ٱلضَّاۤلِّينَ۞امين

Tahziah puan..sy dapat rasa perasaan puan sbb sy pun kehilangan 1st bby masa kandungan 7 bulan slepas 3tahun menanti..mmang rasa down sngt x nk jumpa smua org..tp sikit2 sy blajar untuk redha n think positive, Alhamdulillah lpas 2 sy diberi double heroes n now sy menunggu ank yg ke-3.. InsyaAllah puan rezeki lain Allah S.W.T bagi untuk puan suami isteri nnti...sy doakan puan n suami dpt rezeki lain nnt.. Aamiin 🤲

4y ago

X mampu nk bc luahan hati sis ... Smp sy pn mngis sm... Tabah yea sis ..😭😭😭

Salam takziah untuk sis sekeluarga, banyakkan bersabar dan kuat semangat iya sis 😢 .. Berpantang baik-baik iya sis, semoga ada rezeki lain yang Allah titipkan buat sis sekeluarga akan datang .. 🤲🏻 semoga Allah permudahkan segala urusan dunia akhirat sis sekeluarga hendak-Nya, dan anak syurga menarik sis sekeluarga ke syurga kelak, Allahumma Aamiin.. Fi hifzillah sis ❤️

Allahuakhbar.salam takziah sis,boleh tahu kenapa... saya ritu bersalin 37 w 4 day kena paksa sbb baby kurg gerak...p ptg mlm tu trs msk labourroom...gerakan baby mmg kn pantau selama sy mengandung 3 ank ablm ni sy pandang remeh je tp ank no 4 ni dia mari naluri sy pantau sbb bdn sy sll letih jd mmg pergerakan baby pom turut sm.

Salam takziah sis..moga bnyk brsabar..mcm sya bby yg first pmpuan jga mngal sehari sblm deu bslin..skit mmg skit tp prlu redah dgn apa yg tlh Allah rencanakan..selang 8bln sya prgnt blk skrng ank sya dah msuk 10thun ank llki..klu ada yg pmpuan sdh 12thun..jgn ptus asa ya sis..ank syurga sis mngu sis di ats sna..

5y ago

Sma sis..

sᴇᴍᴏɢᴀ sɪs ᴄᴇᴋᴀʟ ᴅᴀɴ ᴛᴀʙᴀʜ.. ɪɴ sʏᴀ ᴀʟʟᴀʜ ᴍᴜᴅᴀʜ2 ᴀɴ ᴀᴅᴀ ʀᴇᴢᴇᴋɪ ʟᴀɢɪ.. sᴇᴛɪᴀᴘ ᴘᴇʀᴀɴᴄᴀɴɢᴀɴ ᴀʟʟᴀʜ ᴀᴅᴀʟᴀʜ ʏᴀɴɢ ᴛᴇʀʙᴀɪᴋ

Wsalam. InshaAllah anak mommie dah tggu di sana. Terima kasih sebab jadi ibu yang tabah & sentiasa sabar menjaga kandungan selama 37 minggu. Semoga ada rezeki yang lain menunggu lain waktu. Tabahkan hati, InshaAllah semuanya baik2.

Al fatihah. Takziah buat sis sekeluarga. InshaAllah ade rezeki bakal menyusul tak lama lagi. Semoga sis & suami diberikan ketabahan, kekuatan & keimanan dalam menghadapi ujian dari Allah ni. Aaamiinnn3 ya rabbal alaminn. ❣

Salam takziah buat sis dan suami.. Moga Allah berikan kekuatan untuk sis sekeluarga.. Saya juga mempunyai Wildan Syurga.. Emergency czer masa kandungan 33w utk selamatkan baby tapi Allah lebih sayangkannya..

Salam takziah sis.. Moga sbar dengan ketentuanNya.. Sya pun berpantang tanpa baby ni dah 32 hari.. Baby saya meninggal dalam perut 25 week.. 💕💕.. Rindu saat bby bergerak dalam perut..

5y ago

tulaaa rindu sgt moment baby gerak dlm perut semua . huhuhu