serah diri rela tpksa

Salam..mmy smu pgi td prgi klinik check up .. dktor bg tmpoh smpi 14/11 nie klau Tak bsalin jgk tpksa serah diri ke hospital tmlh..sbb gdm due date 17/11..Ada Tak cra or tips nk bg BBY cpt klur tak smpi Tak kne srh diri.. Firts BBY

1 Balas

Sye pun gdm. 2 mnggu sblm kena serah diri, sye jln ptg2 dgn husband setiap hri. Jln keliling taman mainan je.. Pstu exercise turun tangga.mcm sye ofis level 6, surau level 1, so kalau nk pi surau sye turun tangga. Then kerapkN bersama, if x selesa jgn paksa. Pastu hri2 ckp ngn baby, umi abah x sabaaa jumpa kamu hihi Alhamdulillah 39w 4d, baby sye lahir 😍