salamm mommy ada tak kat sini bdn kecill , prut kcil melahirkan normal or Caesar?? sbb anak firstt,

salamm mommy ada tak kat sini bdn kecill , prut kcil melahirkan normal or Caesar?? sbb anak firstt, bdan sya 9bln 54kg prut bsar . brsalin normal . saya tkut je brslin Caesar 🥺 skrg dah 35wk ..

2 Balas

Xde kaitan Saye umur 15, perut kecik baby kecik brsalin normal je 😅 Umur 18 perut kecik bdn beso 9bulan 85kg pun brsalin normal je https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️