38w2d boleh scan lg ke?

Salam..korang last scan baby bile ye? Aritu last scan kt kk 34w..lps tu dah xde tca scan dah..just jumpe misi je..kalau g private nk scan skrg tuk tahu brat n condition baby boleh lg tak? 38w 2d.

5 Balas

boleh awak , saya bru je hari ni scan 38w tu pun doc kat kk suruh scan sbb nak tgok berat baby takut baby overweight , kat swasta pun boleh lagi tu nak scan , minggu depan 39w pun doc suruh scan lagi

boleh..awk pegi je kat swasta, sy skrg 39w minggu depan scan lagi selagi x beranak selagi tu kena scan, sy berklinik dkt swasta

Boleh je. Takde masalah. Ckp nk buat growth scan. Sbb kkia sye pun xbuat scan lama, jumpa nurse je.

rasanya boleh lagi kot

Boleh