Positive or Negative

Salam..ibu2 ni menunjukkan positive ke? Sy 8hari period delay ...sehingga sekarang tiada morning sickness. Hanya stomach cramp ja.

Positive or Negative
6 Balas

Insyaallah positif. Saya pun mcm sis gak awal² xde loya apa. cuma cramp je. muka start naik jerawat 😅. X tau la kn klu loya mual tu akan start nnti

Ye dh tu sis..sy pon xde alahan apa..perut je cramp dan nyocok2..leh dh g klinik scan cnfirmkan..nnti nmpk kantung je..g klinik swasta dlu xpe

Tgu msuk 6 week nnt akn ada alahan sikit sis..sy awal2 pn xda alahan..msuk week 6 sume dh rse..kne kuatkn diri je la..

sama sy pom 8hari period delay , tapi kerap sakit mcm period pain 🥹

Insyaallah. Positive sis. Tahniah!

positive sis..