sakit tulang belakang

Salam...hye mommies Sy pregnant 18w nak tya ade x tips nk legakan skit kt tulang blkg kt blikat rsenye...bleh tuam ke? Or tampal koyok? Bisa la lg time mmbsuh pinggan ngn memasak...da mntk husband sapu balm tp msih xlega...

1 Balas

Nak pakai apa apa kena check bahan dalam tu . Tak boleh guna minyak angin yang ada methyl salacylate . Dulu masa pregnant kalau sakit tulang belakang , saya suruh husband urut .

4y ago

Ok tq awk..slmt gune mnyk urat je la kn..