pening kepala

salam..haii..saya tgh mengandung anak ke2 dh 6 minggu dlm masa yg sma sy masih bf ank first yg berumor setahun 6 bulan..mmg selalunya ank first ni akn jdi manja terlebih ka bila taw nk dpt adik..mnum susu makin kerap plak lani smpai sy ni berasa letih mcm org xdk tenaga..#jangandibully #bantusharing #ingintahu

3 Balas

Klw sy dlu pegnen 5bulan ank k2,, msih myusu ank 1 msa tu 1thn 8buln,,tp ank dlm perut xdpt Sgt kot zat jd sy sakit mgeras mcm nk bersalin n wrded 2hr hospital sb nyusu,, sptt bila mgndung kna stop,, Ats2 org kot,,

memang letih sis kalau menyusu sambil mengandung.. saya pun gitu.. now masih menyusu, kandungan 6 bulan.. tengah proses nak stop juga..

sama la sy ni tp sy br 5 week.. nasib ank bg kerjasama dia nk jg minum susu botol ..sy try nk btul2 ksh stop bf ni