Krim Sebelum Berbarut untuk ibu..

Salam..hai ibu².. sy nak tanya krim apa yg ibu² guna untuk sapu kat perut(untuk kempiskan perut) masa berpantang ya? boleh share tak?? tq😊

1 Balas

Lotion mustajab hijau. Tapi sbb lotion panas tu sejuk bg saya, saya x pakai. 😂 Lagipun perut flat cepat sbb susukan anak, jadi rahim cepat kecut dlm tempoh 10 hari bersalin. Cuma bengkak bawah kesan czer je ambil masa 5 bulan gitu. Tak letak apa2 jugak. Saya tak bengkung sbb x selesa.