Najis bayi ada darah

Salam..hai ibu2 semua😊 Smlm sy nk cuci berak anak pstu sy perasan ada darah sikit..sebab apa ye..anak sy baru 1 bln 12 hari..ibu2 dkt sini ada anak yg mcm tu x..boleh share dgn sy

1 Balas

boleh bwk pegi klinik ya. dah keluar darah, rase lagi elok terus pegi klinik dari tye dkt socmed. kite kalau berak berdarah pon terus pegi klinik kan? xkan anak berak berdarah kite nak tanya2 lagi kan. bahaya kalau xde check doctor, buat nya ade mslh serious lmbt detect, kesian la anak tu.