Haid lmbt 2 minggu, ultrascan x nmpk apa², check first urine 2 kali dah still -ve..

Salam ye, sy dah lmbt 2 minggu ,mmg cuba nak anak for first baby, sy dah check urine 2 kali first urine dah pun still -ve, scan x nmpk apa² pun..doc srh tunggu lg 2 minggu dia x bg ubat turun darah buat skrg...... Skrg nak tanya ,ada x sapa² pregnant but upt - ve scan x nmpk...but after 2 month br taw pregnant....biasa period on time..ni first time lmbt 2 minggu dah,,..last period 26 march 2021. Tlg ada sapa pengalaman mcm sy #ttc10years

1 Balas

may be sis mslh hrmon tu sis..nrml lpas kwen hrmon x stbil..bter sis g rujuk doc lain lak

3y ago

Amin sis...