Susu untuk pregnant mommy

Salam tumpang tnya , susu apa yg bagus untuk pregnant mommy ? Saya ada try fearnleaf tapi macam xsesuai pulak dgn saya. Ada cadangan lain x?? Tq smuaa

7 Balas

Sy minum anmum tp doc pesan jgn sllu tkut sangkut gdm. Nk bg baby besar sikit sbb scan asyik edd berubah. Doc suruh minum selang sehari. 1 kali minum je. Nnt baby dh besar ikut minggu dia sy stop

i minum frisomum,so far ok. rasa pun sedap juga,dr kat kk bgtau i jgn minum susu anmum sbb mengandungi gula yg tinggi.

Salam. Boleh cuba sample dulu sis. Yang saya pernah try enfamama dan similac mom.

ammum materna coklat sedap.. ibu gdm bagus ??

Saya minum Anmum Materna perisa biasa je ☺️

Saya minum anmum materna yg coklat ?

susu wildan untuk ibu mengandung