Kedudukan Uri

Salam, tumpang tanya, kalau uri dah naik, betul ke dia akan maintain kedudukan tu sampai bersalin nanti? Uri tak akan turun dah kan? During anc sy selalu tanya gynae uri sy ok x? Ini jawapan dia.. Kita tanya sbb risau nak suruh dia scan la alang2 dia tgh scan.. Tp dia just jawab gitu je.. Sy pun lega dgn jawapan dia tp baru dpt info ada kawan tgh pregnant dlm pemantauan sbb uri dia mcm main2 dah naik pastu ke tepi pulak.. Sy jd risau n musykil pulak.. Tolong kawan2. Tqsm #1stimemom #35weeks4days

2 Balas

In Shaa Allah uri tak turun kalau dia dah naik.. Boleh banyakkan posisi sujud sebagai exercise kalau ada previa..

2y ago

Oh ok baik.. TQ sudi jawab.. 😊

Stakat ni sepanjang pregnancy uri sy di atas smpai bsalin.

2y ago

Alhamdulillah lega dengar..