cirit birit

salam sye nk tanye sye dh 37 weeks pregnant, saya asyik cirit birit , ini normal ke bile dh hujung? #pregnant37weeks #firstmom

8 Balas

2 minggu lepas saya cirit birit 4 hari , nurse kk kata tanda2 nak bersalin dah dekat . ni dah 37w takde tanda2 apa pun 😂 cirit birit pun dah hilang . excited dah kita ni hahaha

7mo ago

hahahha tu la sme ngan kite🤣

ada baca information dekat apps ni. dia kata normal akan berasa cirit2.. tu tanda2 nk bersalin. apps ni la ckp. tak sure la. sy takde pengalaman.

7mo ago

oh yeke baik thank you yaya❤️🫶🏻

biasanya klo dh kerap cirit birit mmg dah tanda ii nx bersalin,mami kena bersedia anytime je sbb dh 37w tu

7mo ago

oh yeke terima kasih for info❤️

Saya pun cirit gak a few days dah. 37 weeks. Latest scan mmg kepala bebetul atas kemaluan.

7mo ago

sye rasa sbb ni kot sye cirit baby dh kat bawah

saya kena cirit birit 34 w, risau juga nasib sehari je kena pastu dah ok

7mo ago

inshaallah xde pape just read the comments tanda2 nk bersalin tu

Samela saye kerap cirit … Pergi hosp kene warded untuk pantau

7mo ago

berapa minggu dah?

ada ambil makanan pedas ka sis? kalau check up cuba inform kat nurse

7mo ago

saya dh lme x makan pedas die tetibe sakit perut cirit birit 🙁

mcm sya xada cirit-birit tp berak keras