RISAU mengandung

Salam sye ni dh lewat period risau mengandung tapi sye x mengandung dulu ank sulung bru 8bulan ada cadangan x ubat untuk di makan#ingintahu

1 Balas

Hi mama. Better jumpa nurse utk perancgn kluarga. Sebab saya ada biras. Anak 1st seumor anak sy. Dia merancang sendiri. End up, mengandung anak ke2. Bila di tny ada merancang ke tak? Jwpn.. Merancang sendiri. Kdg ada sstgh yg merancang sendiri baik mama. Tpi ada yang tak. Natijahy, mengandung. Walhal tak nak mgndung sebb anak 1st masih baru bbrp bulan. Sebaiknya mama jumpa nurse ya. Ikut nasihat dan saranan nurse yg under seliaan anak 1st mama sekrg. Saya yakin nurse tu akan beri bantuan sebaik mungkin sesuai kehendak mama. Jaga keshtn mama. Moga dipermudahkan semuanya ❤️